aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚάθε παιχνίδι και μια νέα πρόκληση

Κάθε παιχνίδι και μια νέα πρόκληση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έτσι θα αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους τους στον Απόλλωνα. Κάποιες ομάδες χρειάζονται περισσότερη προσοχή, απέναντι σε άλλες θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί, όμως σε γενικές γραμμές ισχύει ο νόμος ότι κάθε παιχνίδι είναι και μια νέα πρόκληση. Οι κυανόλευκοι έδωσαν μέχρι τώρα πέντε επίσημους αγώνες,  έχοντας απέναντί τους ενδεκάδες με εντελώς διαφορετικό στυλ.

Θυμίζουμε τους εντός και εκτός έδρας αγώνες με την Γκρασχόπερς, το Σούπερ Καπ, τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» και το λεμεσιανό ντέρμπι με τον Άρη. Και στους πέντε αγώνες ο Πέδρο Εμανουέλ ήταν υποχρεωμένος να διαφοροποιήσει τα πλάνα του λόγω και της εξέλιξης ή της σημασίας των παιχνιδιών.

Στο έκτο επίσημο παιχνίδι τους και τρίτο στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΖ στο Παφιακό την Κυριακή, οι κυανόλευκοι θα έχουν περισσότερο επιθετικό πεδίο μπροστά  τους για να φτάσουν στη νίκη. Βέβαια προέχει η σωστή φιλοσοφία και αντιμετώπιση του προσεχούς αντιπάλου στον οποίο δεν πρέπει να υπάρξει καμιά υποτίμηση.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο Απόλλων «εξαργύρωσε» την κακή του νοοτροπία απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους με σημαντικές απώλειες και όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν θέλουν με τίποτε να επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο. Ο τεχνικός των κυπελλούχων μπήκε από χθες στην ευθεία για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του με στόχο την άμεση επάνοδο στις νίκες. Οι Πίεχ, Μάγκλιτσα, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών, κάλυψαν το χαμένο έδαφος και είναι πανέτοιμοι, ενώ στις επιλογές του Πέδρο Εμανουέλ θα είναι οι Γκόμες, Σαρδινέρο και Ράτκοβιτς.

Ο Απόλλων με τις πιο πάνω προσθήκες φαντάζει σαφώς πιο ενισχυμένος σε σχέση με τον προηγούμενό του αγώνα, σε συνδυασμό πάντα με την προσπάθεια για άμεση επιστροφή στις επιτυχίες. Θυμίζουμε ότι πλέον ο αριθμός των απόντων περιορίζεται στους προ καιρού παροπλισμένους Αγγελή, Μακρίδη και τον άτυχο αυτή την περίοδο Παραΐμπα, ο οποίος χάνει τη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ