aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Καθάρισε» ο Απόλλωνας και είναι στους «8» (video)

«Καθάρισε» ο Απόλλωνας και είναι στους «8» (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Στους «8» του κυπέλλου Coca Cola βρίσκεται ο Απόλλωνας μετά το 2-0 επί της ΑΕΖ στο Παφιακό στάδιο.

Το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0, 1/2), δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους για να διεκδικήσουν την πρόκριση, και έτσι οι φιλοξενούμενοι είχαν εύκολο έργο στο αποψινό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή άνηκε ολοκληρωτικά στον Απόλλωνα, αλλά το γκολ ήρθε από πόδια αντιπάλου. Στο 38ο λεπτό ο πολύ καλός Πίττας έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Αντωνίου στη προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Σωφρονίου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα δεν άλλαξε, με τους κυανόλευκους να διατηρούν την κατοχή της μπάλας, ενώ ο Πίεχ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 82ο λεπτό με δυνατό σουτ εντός περιοχής.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση, και ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει μια από τις ακόλουθες ομάδες: ΑΕΚ, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Δόξα.

Πιο κάτω το live και η ταυτότητα του αγώνα…

ΑΕΖ (Δημήτρης Δημητρίου): Σωφρονίου, Χρίστου, Ανδρέου Α. Παναγιώτου (46′ Τσιμονζί), Αντωνίου, Παπαχριστοφόρου, Σταύρου, Θεοδοσίου, Σ. Παναγιώτου (71′ Κωνσταντίνου), Στρελκόφς, Ποσίνκοβιτς (63′ Ιακώβου).

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Κίσσας, Σέρζιο Καρώ, Ρομπέρζ (46′ Πέδρο), Πελαγίας, Κυριάκου (46′ Παπαμιχαήλ), Σεμέδο, Μπεντόγια (61′ Σαντσέτι), Στυλιανού, Πίττας, Πίεχ.

Σκόρερ: 38′ Χ. Αντωνίου (αυτογκόλ), 82′ Πίεχ

Κίτρινες: -/-.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου

Α’ Βοηθός: Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Β’ Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος

4ος: Λούκας Σωτηρίου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ