aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Kαθαρά προσωπική επιλογή του Πέδρο Εμανουέλ»

«Kαθαρά προσωπική επιλογή του Πέδρο Εμανουέλ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η μετεγγραφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ θα είναι η τελευταία για τον Απόλλωνα και μόνο μια ακόμη προσθήκη ποδοσφαιριστή κάτω των 21 μπορεί να λεχθεί πως θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Οι κυανόλευκοι με την απόκτηση του 29χρονου στόπερ έχουν θωρακίσει για καλά την αμυντική τους γραμμή. Θα συμπληρώσει, μαζί με τους Αγγελή, Βινίσιους, Λ. Κυριάκου και Καρώ, τη «σειρά» των στόπερ του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν.

Ο Γάλλος αμυντικός πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για να γίνει και με βούλα ποδοσφαιριστής των κυπελλούχων. Με την απόκτηση του Ρομπέρζ, ο Απόλλων είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και δικαιολογημένα ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ και τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του, για να φτάσει στους στόχους που έχουν τεθεί. Στόχοι, που όπως έχουν οριοθετηθεί αφορούν στην κατάκτηση του τίτλου και σε είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Η ομάδα μας είναι έτοιμη, στον βαθμό που επιβάλλουν οι υποχρεώσεις μας και ο προπονητής μας, μέσα από τα φιλικά που δώσαμε θα πάρει τις καλύτερες αποφάσεις. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να κάνουμε το πρώτο βήμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε στο «Goal» ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Φάνος Κιννής.

Ο παράγοντας του Απόλλωνα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του. Παράλληλα, ο κ. Κιννής ανέφερε πως ο «Ρομπέρζ είναι καθαρά προσωπική επιλογή του Πέδρο Εμανουέλ» και πως με την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, το ρόστερ για τη νέα σεζόν έχει συμπληρωθεί και με αυτό θα πορευτεί στις υποχρεώσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Ο Ρομπέρζ δεν υπολογίζεται άμεσα, αλλά σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να προστεθεί στις επιλογές του Πέδρο Εμανουέλ. Ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα, οι Παπουλής και Μακρίδης θα είναι οι μοναδικές απουσίες και εκτός πλάνων του προπονητή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ