aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚαταλά: «Όσοι παίκτες δεν μπορούν και δεν θέλουν, τότε δεν τους θέλω»

Καταλά: «Όσοι παίκτες δεν μπορούν και δεν θέλουν, τότε δεν τους θέλω»

Οι δηλώσεις του Νταβίδ Καταλά μετά την ήττα του Απόλλωνα με 1-0 από την Ντνίπρο:

«Είμαι λυπημένος, πολύ λυπημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος από αυτό που είδαμε σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Δεν καταφέραμε σε καμία στιγμή του αγώνα να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τον αγώνα. Βλέπουμε τον αγώνα της Κυριακής. Εγώ και κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανεβούμε ενόψει της συνέχειας».

Σε ερώτηση σχετικά με τις αλλαγές: «Εκ του αποτελέσματος, ναι έπρεπε να κάνω τις αλλαγές από το ημίχρονο. Δεν το έπραξα λόγο σεβασμού στους ποδοσφαιριστές μου και να προσπαθήσουν να βγάλουν κάτι στον αγωνιστικό χώρο. Θεώρησα πως μπορούμε να βγάλουμε μια αντίδραση. Αποφάσισα να τους δώσω ακόμη λίγο. Βλέποντας το αποτέλεσμα αντιλαμβάνομαι πως έκανα λάθος και έπρεπε να κάνω τις αλλαγές. Από κει και πέρα κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Αυτό επηρέασε το πλάνο».

«Η δουλειά μου είναι να παίρνω το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές μου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνεται ίσως να φταίω εγώ. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις ικανότητες μου, έχω δυνατή προσωπικότητα και θεωρώ πως με την πάροδο του χρόνου θα βελτιώσω την ομάδα. Δεν τα καταφέραμε στην Ευρώπη, πρέπει να προσηλωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις. Έχουμε ντέρμπι την Κυριακή (σ.σ.: με τον ΑΠΟΕΛ), θέλουμε παίκτες οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο παθιασμένοι, να παίξουν για τη νίκη, να παίξουν για τον κόσμο, για τους οπαδούς που ήρθαν από την Κύπρο, όσοι παίκτες δεν μπορούν και δεν θέλουν να τα δίνουν όλα, να μην δίνουν το 100% για την ομάδα και για τους οπαδούς, τότε δεν τους θέλω. Τον Ιανουάριο δεν τον σκέφτομαι, θα τον δούμε στο μέλλον».

«Πρέπει να αντιληφθούμε πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας της Κυριακής αν θέλουμε να μείνουμε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν δεν κερδίσουμε αλλά πρέπει να δουμε τον αγώνα ως τελικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ