aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚαταλά: «Κρίμα, τα δώσαμε όλα – Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση»

Καταλά: «Κρίμα, τα δώσαμε όλα – Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση»

Απογοητευμένος από την ήττα (2-3) αλλά ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του Απόλλωνα στον αγώνα με την Άλκμααρ δήλωσε ο Νταβίδ Καταλά μετά το τέλος του αγώνα στην Ολλανδία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι κρίμα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, πρέπει να είμαστε θετικοί. Είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια μας. Τα δώσαμε όλα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Κρατώ πολλά θετικά, ήμασταν καλύτεροι με την μπάλα στα πόδια, βρήκαμε χώρους, κάναμε φάσεις. Αυτό με χαροποιεί».

Για τον Αρτυματά και αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης; «Δεν είχε αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει πάθει. Είχε ενοχλήσεις στην γάμπα. Θέλω παίκτες σαν τον Αρτυματά, τα δίνει όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση του. Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα το κυνηγήσουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια»

Για την εμφάνιση των παικτών του και ιδίως αυτών που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους τραυματίες; «Όλη η ομάδα. Δεν είναι δίκαιο να πω 2-3 παίκτες. Το έκανα με τον Αρτυματά επειδή δεν είχε αγωνιστεί πολύ. Δεν ήταν εύκολο, είμαι χαρούμενος για όλους».

Πώς περιμένει την ομάδα από εδώ και μπρος; «Να επανέλθουμε. Είναι σημαντικό. Είναι καλά νέα που επέστρεψαν σημαντικοί παίκτες για εμάς. Δουλειά μας είναι ξεκουράσουμε τους παίκτες. Την Παρασκευή θα δούμε τους ποδοσφαιριστές. Δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε και άλλες επιστροφές».

Για τον κόσμο της ομάδας; «Τι να πω για τον κόσμο; Απίστευτος. Όλα τα παιχνίδια μας υποστηρίζουν. Είναι πολύ κοντά με τους παίκτες. Ευχαριστούμε για την στήριξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ