aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚαταλά: «Είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό»

Καταλά: «Είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό»

Παρά το ότι ο Απόλλων δεν νίκησε στην έδρα του την Πάφος FC και έμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική στην ισοπαλία, ο Νταβίδ Καταλά δήλωσε ικανοποιημένος από τον βαθμό δεδομένων των απουσιών της ομάδας του.

Για την ισοπαλία: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, την καλύτερη που αντιμετωπίσαμε φέτος. Έχοντας αυτό υπ’ όψιν για εμένα ο βαθμός είναι καλός. Η δουλειά των παικτών μου ήταν εκπληκτική. Η Πάφος μπορεί να τιμωρήσει αν χαθεί η συγκέντρωση. Οι παίκτες πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και πίστεψαν ότι μπορούσαν να πάρουν τη νίκη».

Για τις απουσίες: «Εκτιμώ την προσπάθεια των παικτών. Κάποιοι που αγωνίστηκαν είχαν και υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, αν και είπα ότι δεν αποτελεί δικαιολογία. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όποιος κληθεί να αγωνιστεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας μένει για τρίτο παιχνίδι πίσω στο σκορ: «Υπάρχουν δύο όψεις. Από τη μια κρατούμε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών. Αυτό μας αρέσει, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να δεχόμαστε. Ιδίως με ομάδες όπως την Πάφο».

Για τον Κολ: «Πράγματι ο Κολ κρατούσε το πόδι του. Δεν μίλησα μαζί του, ελπίζω ότι απλά ήταν κουρασμένος».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Αλκμαάρ: «Περιμένουμε Νταμπό και Ντιγκινί. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος».

Για τον Βα: «Είμαστε χαρούμενοι για τον Βα. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Δεν ήταν στο πλάνο να τον κρατήσουμε μέχρι το 80΄, αλλά μιλήσαμε μαζί του κι ένιωθε καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ