aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚαταλά: «Δίψα για ένα καλό αποτέλεσμα»

Καταλά: «Δίψα για ένα καλό αποτέλεσμα»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (20:00) πρώτης αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά. Μαζί του ήταν και ο Ιωάννης Πίττας.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για… δίψα των κυανολεύκων για καλό αποτέλσμα, ενώ τόνισε πως θέλουν να πάνε στην Ελλάδα για τη ρεβάνς με ένα καλό αποτέλεσμα.

Όσα δήλωσε ο Νταβίντ Καταλά:

Άρχικα είπε: «Πολύ δύσκολος αγώνας, θα είναι στενό το παιχνίδι. Ξέρω τον προπονητή του αρέσει να έχει μπάλα στα πόδια του αλλά το ίδιο και σε εμάς. Σημαντικό για εμάς να είμαστε ανταγωνιστική, η δίψα μας για καλό αποτέλεσμα είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Θέλουμε να πάμε Ελλάδα με ένα καλό αποτέλεσμα».

Οι δυο ομάδες αποκλειστήκαν από την Μακάμπι Χάιφα. Τι σημαίνει αυτό και το γεγονός ότι δέχθηκαν και 4 γκολ σε ένα παιχνίδι; «Με τις αλλαγές που έγιναν στον αντίπαλο, περιμένουμε μια διαφορετική ομάδα. Και εμείς θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Η συγκέντρωση στην άμυνα, είναι το κλειδί».

Για τον Χεντί: «Έχει κάνει λίγες προπονήσεις. Είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Δεν μπορώ να σας πω όμως για ευνόητους λόγους αν θα ξεκινήσει βασικός».

Όσα δήλωσε ο Ιωάννης Πίττας: «Είμαστε αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω στην ομάδα μου. Όλοι μαζί εγώ και οι πιο παλιοί θα οδηγήσουμε και τους άλλους για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ