aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΚαρό: «Ο στόχος μου είναι η Λάτσιο»

Καρό: «Ο στόχος μου είναι η Λάτσιο»

Να φτάσει όσο το δυνατό ψηλότερα με την Σαλερνιτάνα και γιατί όχι μια μέρα να αγωνιστεί στη Λάτσιο, όπου ανήκει, έθεσε ως στόχους ο Ανδρέας Καρό. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα cittaceleste.it τόνισε τις δυνατότητες της ομάδας του που παλεύει για άνοδο στη δεύτερη κατηγορία.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ και στόχος μας είναι να ανέβουμε στην A’ Κατηγορία. Θέλω να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται με τη Σαλερνιτάνα. Χάρη στον Βεντούρα κατάφερα να παίξω στην Εθνική ομάδα. Ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να μου κάνει», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κύπριου αμυντικού, ο οποίος ακολούθως δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει μία μέρα στη Λάτσιο.

«Στόχος μου τώρα είναι να παίξω όσο πιο ψηλά με τη Σαλερνιτάνα. Όσο για τη Λάτσιο, δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να το σκεφτώ όμως δεν το κρύβω ότι από την στιγμή που ανήκω σε αυτή ελπίζω μία μέρα να παίξω με τη φανέλα της».

Για το πώς βιώνει την πανδημία του κορωνοϊού, είπε: «Δεν κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο, μου λείπουν τα αποδυτήρια και οι συμπαίκτες μου. Προς το παρόν γυμναζόμαστε στο σπίτι με ένα πρόγραμμα που ετοίμασε ο γυμναστής μας με στόχο να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμη στην επανέναρξη.  Όσο για τους μισθούς; Κατανοώ ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και εμείς οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούμε. Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να βρούμε έναν κοινό τρόπο για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο»..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ