aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚαρμιώτισσα - Απόλλων: Φιλική νίκη... τεσσάρων αστέρων! (vid)

Καρμιώτισσα – Απόλλων: Φιλική νίκη… τεσσάρων αστέρων! (vid)

Με πολύ εύκολη επικράτηση του Απόλλωνα, ολοκληρώθηκε του φιλικό κόντρα στην Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι γαλάζιοι του Σωφρόνη επικράτησαν με το ευρύ 4-0, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο παρόλο που ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο, η Καρμιώτισσα είχε αξιοπρεπή παρουσία. Στο 55’ ο Πέδρο έδωσε έτοιμο γκολ τον Νταμπό ο οποίος σκόραρε με ωραίο πλασέ ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε 19’ αργότερα.

Στο 74’ ο Μπένσοπ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Νταμπό, ενώ το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς, ήταν το τρίτο με τον Ρομπέρζ. Ο Γάλλος δυναμικός στόπερ έκανε το 3-0 σκοράροντας μετά από ωραία ατομική προσπάθεια. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρομπέρζ, ο οποίος σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέδρο. Στο 83’ ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία για πέμπτο γκολ, αλλά ο Πίττας σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Επόμενο φιλικό για του Σωφρόνη Αυγουστή είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (08/08) με αντίπαλο την Πάφος FC στο προπονητικό κέντρο Απόλλων Columbia και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για κόσμο και ΜΜΕ.

Eνδεκάδες:

Καρμιώτισσα (Χρύσης Μιχαήλ): Κυριακίδης, Α. Χριστοφή, Ευσταθίου, Οικονόμου, Πολύζος, Φράγκου, Χατζηβασίλης, Χρίστου, Νεοφύτου, Μ. Σασί, Ρόμο. Καμία ενημέρωση για αλλαγές.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ (46’ Δημητρίου), Πίττας, Σάλαϊ, Γιούστε (46’ Ρομπέρζ), Φιλιώτης (46’ Πέδρο), Ντιγκινί, Ντένιτς (46’ Σατσέτι), Σπόλιαριτς (46’ Ψύχας), Μάρκοβιτς (46’ Νταμπό), Μαλεκκίδης (46’ Βασιλείου), Ματέι (46’ Μπένσοπ). Χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Παπαστυλιανού. Σάλαϊ, Πίττας και Ρομπέρζ αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ