aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Καλωσορίζουμε τον Ρομπέρζ στην περήφανή μας οικογένεια»

«Καλωσορίζουμε τον Ρομπέρζ στην περήφανή μας οικογένεια»

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Γάλλου Βαλεντίν Ρομπέρζ και έτσι το σίριαλ «απόκτηση κεντρικού αμυντικού» κλείνει με θετικό τρόπο στον Απόλλωνα.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό Βαλεντίν Ρομπέρζ (Valentin Roberge) για τα επόμενα 1+1 χρόνια. Η περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα», αναφέρεται στην ανακοίνωση των κυανόλευκων.

Ο Ρομπέρζ θεωρείται πολύ καλό όνομα, με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είχε θετική παρουσία και στο γαλλικό και πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο 29χρονος στόπερ αγωνίστηκε στην Πορτογαλία και ο Εμανουέλ έχει πολύ καλή άποψη, γι’ αυτό και άναψε πράσινο στη διοίκηση για υλοποίηση της μετεγγραφής. Φόρεσε τη φανέλα της Μαρίτιμο την τριετία 2010-13. Ακολούθως πήρε μετεγγραφή στη Σάντερλαντ. Στην αγγλική ομάδα δεν μπόρεσε ποτέ να μονιμοποιηθεί.

Την πρώτη σεζόν είχε 9 συμμετοχές και την επόμενη (2014-15) είχε μόλις μια παρουσία και τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε ως δανεικός  στη γαλλική Ρεμς, όπου μέτρησε 9 συμμετοχές. Ο Ρομπέρζ έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Μάιο του 2015, όταν με τη φανέλα της Ρεμς άρχισε ως βασικός εναντίον της Γκινγκάμπ. Ο Ρομπέρζ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, είχε περάσει σε πιο νεαρή ηλικία και από τον Άρη Θεσσαλονίκης (2008-10).

Με την προσθήκη του κεντρικού αμυντικού, οι κυανόλευκοι θα «γεμίσουν» και στο κέντρο της άμυνας, με τον Πέδρο Εμανουέλ να έχει ικανοποιητικές λύσεις στον νευραλγικό χώρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ