aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΚαλή αρχή και… φασούλι-φασούλι

Καλή αρχή και… φασούλι-φασούλι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει αύριο ο Απόλλων. Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν στο Μακάρειο Στάδιο τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα τους για το νέο πρωτάθλημα και ούτε που περνάει από το μυαλό τους το ενδεχόμενο να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους. Με τη συνοδεία περίπου 2.500 οπαδών τους, οι κυανόλευκοι καλούνται να δώσουν συνέχεια στις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη και να φτάσουν στο πρώτο τους τρίποντο.

Παραμένει ανοικτό  το κεφάλαιο της συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, όμως προέχουν οι μάχες που αρχίζουν στο πρωτάθλημα. Τις προηγούμενες περιόδους «επέτρεψαν» να χαθούν πολλοί αδικαιολόγητοι βαθμοί, σε παιχνίδια που θεωρούνταν φαβορί και δεν θέλουν να την πατήσουν και φέτος.  Άλλωστε, όπως αποδείχθηκε οι βαθμοί που χάθηκαν με αντιπάλους τους μικρούς, κόστισαν ακριβά και ήταν ένας από τους σοβαρούς λόγους που δεν κατάφεραν να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Όλα, όμως, είναι αλλιώτικα φέτος, με τη μεγάλη διαφορά να εντοπίζεται στο ποιος θα είναι στον πάγκο της ομάδας. Ο παθιασμένος Σωφρόνης Αυγουστή έχει μπει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και γνωρίζει πως για να τους διατηρήσει σε εγρήγορση, θα πρέπει συνεχώς να τους παρακινεί. Ο Απόλλων διαθέτει μεγάλη ποιότητα, ικανή για να κατακτήσει αυτά που θέλει στη νέα σεζόν, όμως επιβάλλεται να μην κάνει τα λάθη των προηγούμενων χρόνων, χάνοντας αδικαιολόγητα βαθμούς.

Οι κυανόλευκοι είναι σε όλες τις θέσεις διπλοθωρακισμένοι και θα το παλέψουν για να κόψουν πρώτοι το νήμα. Ο Κύπριος τεχνικός που είναι το απόλυτο αφεντικό, ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πάρει αυτά που θέλει η ομάδα του. Η φιλοσοφία που επικρατεί στους κυπελλούχους, είναι πως πρέπει να κοιτάζουν ένα – ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Ποτέ πιο μακριά από το ματς που έχουν να δώσουν και αυτό που καλούνται να κάνουν αύριο, είναι να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη και να στείλουν το μήνυμα πως δεν αστειεύονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ