aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάλεσμα ενόψει Ζαλγκίρις και «είστε μάγκες, παλληκάρια»

Κάλεσμα ενόψει Ζαλγκίρις και «είστε μάγκες, παλληκάρια»

Κάλεσμα στον κόσμο του Απόλλωνα κάνει ο «ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων Θύρα 1 est.2002» ώστε να δώσει παρών στα οικήματα της ομάδας για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Ζαλγκίρις την ερχόμενη Πέμπτη.

Αναλυτικά:

«Αδέλφια Απολλωνίστες, το βράδυ της Πέμπτης 11/7/2019 η ωρα 20:00, η ομάδα μας δίνει την πρώτη της ευρωπαϊκή μάχη, για τον α’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης του Europa league, με αντίπαλο την Κάουνας Ζαλγκίρις Λιθουανίας.

Εμείς σαν ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων Θύρα 1 est.2002, καλούμε τον θρυλικό μας κόσμο να παρακολουθήσει την αγαπημένη μας ομάδα από τα οικήματα των συνδέσμων μας σε Υψωνα και Κεντρικό, όπου θα στήσουμε το δικό μας πάρτι σε ξέφρενους ρυθμούς και έντασης Θύρας 1, όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην παρουσία του κόσμου και των μελών των συνδέσμων μας, με αφορμή την ανοιχτή προπόνηση της ομάδας μας, που έγινε τη Κυριακή στο κοινοτικό γήπεδο Ακρωτηρίου, όπου με τον εκπληκτικό μας παλμό και το συνεχές τραγούδι μας, δώσαμε άλλη μια παράσταση τρέλας, πάθους και παράνοιας. Είστε μάγκες, παλληκάρια, και ο ορισμός του οπαδού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ