aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Καμπανάκι»

Αυστηρή κριτική άσκησε στους παίκτες του ο προπονητής της Εβερτον Ρόναλντ Κούμαν μετά την ήττα από την Αταλάντα (0-3), την οποία χαρακτήρισε «καμπανάκι αφύπνισης» για την ομάδα του.

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για τα «ζαχαρωτά» σε όλες τις διοργανώσεις, μετά τις ήττες από Τσέλσι και Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ, και ο Ολλανδός τεχνικός, που έκανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι, βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

«Η ομάδα είναι πολύ μακριά από αυτό που χρειάζεται να δείξουμε. Νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι στο επίπεδο που περιμέναμε. Τώρα είναι ώρα να αποδείξουμε ότι η ήττα από την Αταλάντα είναι το καμπανάκι που μας αφύπνισε. Πήραμε ένα σημαντικό μάθημα σήμερα», παραδέχτηκε ο Κούμαν.

«Πίστεψα ότι είχαμε καταλάβει τι μας συμβαίνει μετά το τρίτο γκολ από την Τότεναμ, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τώρα πρέπει και εγώ να αναρωτηθώ τι έκανα λάθος. Δεν βλέπω ομάδα στο γήπεδο. Βλέπω 11 μεμονωμένους παίκτες. Μπορεί κανείς να βρει εύκολα δικαιολογίες, αλλά εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Προτιμώ να είμαι ρεαλιστής», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ