aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΊζλερ: «Πάμε για την ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα»

Ίζλερ: «Πάμε για την ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Αούστρια Βιέννης, Κρίστιαν Ίζλερ, ενόψει του επαναληπτικού με τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Αυστρίας βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς οι κυανόλευκοι επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον αγώνα: «Έχουμε μια δύσκολη αποστολή όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτο. Θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή και να πάρουμε την πρόκριση. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση η νίκη στο πρωτάθλημα».

Για τον Απόλλωνα: «Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του Απόλλωνα, είναι μια ομάδα με πολλές επιτυχίες. Εμείς ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και τον δυσκολέψαμε, γι’ αυτό και θα κατεβούμε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση για την ανατροπή».

Εκπροσωπόντας τους παίκτες, ο Αλεξάντερ Γκρίνβαλντ είπε: «Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Θα είναι δύσκολη αποστολή όμως δεν είναι ακατόρθωτο. Ξέρουμε τι μας περιμένει εδώ και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ