aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΉττα για την Αταλάντα πριν από τον Απόλλωνα (videos)

Ήττα για την Αταλάντα πριν από τον Απόλλωνα (videos)

Την καλή πορεία τους στο ξεκίνημα του ιταλικού πρωταθλήματος συνεχίζουν Σαμπντόρια και Μπολόνια, που προχώρησαν με νίκες στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Γένοβας επικράτησε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο 3-1 της Αταλάντα στο «Λουίτζι Φεράρις» και οι «ροσομπλού» νίκησαν 2-1 στο «Ρενάτο Νταλ΄Αρα» τη ΣΠΑΛ, με τον Βασίλη Τοροσίδη να χρησιμοποιείται ως αλλαγή (αντικατέστησε στο 73′ τον Εμπαγέ), ενώ ο Μάριος Οικονόμου έμεινε στον πάγκο των ηττημένων. Η Αταλάντα έτσι θα πάει με ήττα στον αγώνα με τον Απόλλωνα την Πέμπτη (19/10).

Αντίθετα η Τορίνο έχασε έδαφος, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κροτόνε, διασώζοντας μάλιστα το βαθμό στις καθυστερήσεις. Νίκη «ανάσα» πέτυχε η Φιορεντίνα επί της Ουντινέζε (2-1), χάρη σε δύο γκολ του -πρώην παίκτη των «φριουλάνι»- Σιρίλ Τερό, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η πρώτη φετινή νίκη της Τζένοα, που επικράτησε με 3-2 της Κάλιαρι στη Σαρδηνία.





 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ