aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Ίσως έρθουν με περισσότερη προσοχή λόγω ΑΠΟΕΛ…» (vid)

«Ίσως έρθουν με περισσότερη προσοχή λόγω ΑΠΟΕΛ…» (vid)

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε στην δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αυριανού ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στην Λιόν, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, ήταν στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ και σας μεταφέρει όλα όσα ανέφερε ο Κύπριος κόουτς. Υπενθυμίζουμε ότι στις 17:45 οι κυανόλευκοι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο της πρωτεύουσας.

Το αρχικό του σχόλιο: «Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι η έναρξη ενός δύσκολου ομίλου του οποίου είμαστε το αουτσάιντερ. Θα προσπαθήσουμε όμως, η Λιόν είναι μία πολύ γρήγορα ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους ποδοσφαιριστές μου είναι να μπούνε στο γήπεδο και να κάνουν το παιχνίδι που ξέρουν».

«Τα προηγούμενα παιχνίδια στην Λάρνακα είχαμε ένα γηπεδο κατάμεστο. Στο ΓΣΠ, είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας, αλλά όσος κόσμος έρθει θα σπρώξει την ομάδα προς το καλύτερο. Δεν είναι το καλύτερο να μετακινείται χιλίαδες κόσμος, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

Για το τι τον φοβίζει: «Αυτό που μας φοβίζει περισσότερο στην Λιόν είναι ότι είναι πολύ γρήγορη ομάδα και το άμεσο transition της».

Για το αν παρακολούθησε παιχνίδια του αντιπάλου: «Παρακολουθήσαμε τον αγώνα της με την Γκινγκάμπ, και είδαμε τις αδυναμίες της και θα προσπαθήσουμε να τις χτυπήσουμε».

Και κατέληξε: «Είναι σίγουρα κίνητρο αυτά τα παιχνίδι, ο αντίπαλος πέρσι πέρασε στα ημιτελικά, θα παλέψουμε. Η επιτυχία του ΑΠΟΕΛ (σ.σ. απέναντι στην Λιόν στους “16” του Champions League) ίσως είναι στο μυαλό της Λιόν και θα έρθουν με περισσότερη προσοχή για να μην πάθουν το ίδιο από άλλη κυπριακή ομάδα».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αντριάν Σαρδινέρο: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς στο οποίο είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά εδώ στην Κύπρο, όλα είναι πιθανά. Θα παλέψουμε, θα ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ