aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΙωσηφίδης: «Και με τη Λοκομοτίβ μάς είχαν ξεγραμμένους»

Ιωσηφίδης: «Και με τη Λοκομοτίβ μάς είχαν ξεγραμμένους»

O Γιώργος Ιωσηφίδης ζήτησε από τους φίλους του Απόλλωνα υπομονή, αφού οι αλλαγές που γίνονται είναι πολλές και χρειάζονται χρόνο για να μπορέσουν να αποδώσουν. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων μίλησε στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» στον ΑCTIVE 107.4 & 102.5 και σχολίασε την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της ομάδας κόντρα στη Ζίλινα.

Διαβάστε επίσης: Ιωσιφίδης για Τσόρνιγκερ: «Δεν θα επέλεγα να παίξω τόσο επιθετικά»

«Οι αλλαγές στην ομάδα του Απόλλωνα έπρεπε να γίνουν, αλλά για να λειτουργήσει αυτό το πρότζεκτ θέλει χρόνο και ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή. Πρέπει να πιστωθεί ο προπονητής (σ.σ.: Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ) με εμπιστοσύνη, δεν πρέπει να τον κρίνουμε τόσο νωρίς. Πρέπει να του δοθεί ο χρόνος να δουλέψει. Είναι πολλά που αλλάζουν στην ομάδα, φιλοσοφία, νοοτροπία και τρόπος παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πως όλα αυτά θα μπορέσουν οι παίκτες να τα αφομοιώσουν σε έναν μήνα. Θέλει χρόνο για να φάνουν τα αποτελέσματα» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Όσον αφορά στις πιθανότητες που έχει πλέον ο Απόλλων μετά την ήττα στο ΑΕΚ Αρένα από τη Ζίλινα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων απάντησε: «Με τα δεδομένα που θα υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι, εννοώ με το αποτέλεσμα και με το γήπεδο, που θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει (πλαστικός τάπητας), είναι κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Στο παρελθόν ο Απόλλων έχει αποδείξει πως έχει κάνει μεγάλες ανατροπές. Να θυμίσω τον αγώνα με τη Λοκομοτίβ, που όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Θα πρέπει να παίξουμε τα ρέστα μας και ό,τι βγει. Το 2-0 μας στέλνει στην παράταση και αυτό θα πρέπει να είναι καλός στόχος. Η Ζίλινα δεν είναι σούπερ ομάδα. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη αλλά και τα κενά στην ομάδα. Θα πρέπει να πάμε να πολεμήσουμε και ό,τι βγει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ