aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΙκανοποιημένοι στον Απόλλωνα με Γκακπέ, επιστρέφει ο Μάρκοβιτς!

Ικανοποιημένοι στον Απόλλωνα με Γκακπέ, επιστρέφει ο Μάρκοβιτς!

Με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (21/02) ο Απόλλωνας ολοκληρώνει την σύντομη προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/2).

Η τεχνική ηγεσία θα καταστρώσει τα αγωνιστικά της πλάνα χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των ανέτοιμων Μάρκοβιτς, Γκακπέ και Μόλ, όπως επίσης και στους τιμωρημένους με κάρτες Σατσέτι και Γιούστε.

Αντίθετα η παρουσία των Μπένσοπ και Ενσούε θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση (είχαν και οι δυο κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό).

Aντίθετα επιστρέφει ο Γιάννης Γιαννιώτας ο οποίος εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών, καθώς υπενθυμίζουμε πως δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Πάφο.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Ο Σάσα Μάρκοβιτς προπονείται ατομικά σε υψηλή ένταση, και εκτιμάται ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ενσωματωθεί με την ομάδα.

Ο Σερτζ Γκακπέ συνεχίζει φυσικοθεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Ο Ζοέλ Μολ συνεχίζει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης στο γυμναστήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ