aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ υπόθεση γκολ θα είναι δουλειά πολλών

Η υπόθεση γκολ θα είναι δουλειά πολλών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο ενθουσιασμός στον Απόλλωνα ξεχειλίζει από την παρουσία των τριών ικανότατων επιθετικών στο ρόστερ. Ξέρουν όλοι τις δυνατότητες των Γκιέ Γκιέ, Μαγκλίτσα και από προχθές, με την απόκτηση του Πίεχ, οι κυανόλευκοι αισθάνονται ακόμη καλύτερα.

Ο ενθουσιασμός στον Απόλλωνα, όμως, δεν πηγάζει μονάχα από την παρουσία των εν λόγω ποδοσφαιριστών οι οποίοι γεννούν υψηλές προσδοκίες. Επιθετικά οι κυπελλούχοι καθίστανται πανίσχυροι, γιατί διαθέτουν μεσοεπιθετικούς που έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα. Η υπόθεση δεν θα είναι αποκλειστική ευθύνη των Γκιέ Γκιέ, Μαγκλίτσα και Πίεχ.

Γνωστές είναι και οι δυνατότητες του  Παπουλή, του Πέδρο, του Ντα Σίλβα και του Στογιάνοβιτς. Σε αυτούς προστέθηκε και ο Μπεντόγια, ενώ στα υπόψη της διοίκησης είναι η απόκτηση ενός ακόμη ακραίου επιθετικού που θα έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να κάνει τη διαφορά.

Υπάρχει η προσδοκία ότι οι νεοφερμένοι παίκτες θα ανεβάσουν τον ανταγωνισμό, την ποιότητα της ομάδας, δίνοντας παραλλήλως τη δυνατότητα στον Εμανουέλ να έχει αρκετές αξιόπιστες επιλογές για να «πλάθει», όπως θέλει και απαιτούν οι συνθήκες, το αγωνιστικό πλάνο του.

Στον Απόλλων κρίνουν ότι με τόσους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές η ομάδα αυτομάτως διευρύνει το αγωνιστικό βεληνεκές και θα μπει φορτσάτη στο νέο πρωτάθλημα για να χτίσει με το καλημέρα τις βάσεις προς την υλοποίηση των στόχων της. Μετά από δέκα χρόνια (το 2006 ήταν η τελευταία κατάκτηση τίτλου) οι κυανόλευκοι θέλουν να αναδειχθούν πρωταθλητές. Δεν θέλουν η νέα αγωνιστική περίοδος να έχει την κατάληξη αυτών που προηγήθηκαν όσον αφορά στο πρωτάθλημα.

Επί της παρούσης, όλα στο κεφάλαιο προγραμματισμός κυλούν σε εξαιρετικό ρυθμό. Οι περσινοί κυπελλούχοι παρουσιάζονται πανέτοιμοι ώστε από Δευτέρας που θα μπουν στη βάσανο της εντατικής δουλειάς στις προπονήσεις να θέσουν τις ισχυρές βάσεις προκειμένου στις 28 Ιουλίου, στην πρώτη πρόκληση που θα βρουν μπροστά τους (γ΄ προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ) να δείξουν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητές τους.

Στον Απόλλωνα θα γίνει άλλη μια προσθήκη με ακραίο επιθετικό. Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να κερδίσει άμεσα θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ