aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ σκληρή μελέτη και το... παράδειγμα του ΑΠΟΕΛ

Η σκληρή μελέτη και το… παράδειγμα του ΑΠΟΕΛ

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εκ μέρους των Απόλλων Ladies μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στο σημερινό (17:00) παιχνίδι με αντίπαλο τη Λίνσεπινγκ από τη Σουηδία.

Τι ξέρουμε για τη σουηδική ομάδα: Είναι περσινή δευτεραθλήτρια, φέτος είναι πρωταθλήτρια. Είναι μία ομάδα από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα με μεγάλη ιστορία. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα οι παίχτριες μας θα έχουν δύσκολο έργο.

Για τον στόχο της ομάδας: Πάντα θέλουμε να κερδίσουμε. Οι πιθανότητες δεν είναι τόσο μεγάλες στον σημερινό αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί, είδαμε όλα τα παιχνίδια της αντιπάλου. Ο προπονητής έχει μελετήσει πάρα πολύ τους αντίπαλους και έκανε πολλά μαθήματα για τα ατού της σουηδικής ομάδας.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια της σουηδικής ομάδας: Αυτό μπορεί να είναι και αρνητικό για τον αντίπαλο. Ελπίζουμε να τους βγει η κούραση σήμερα. Η θερμοκρασία δεν θα παίξει και τόσο ρόλο.

Για τον κόσμο: Μία από τα ίδια, γύρω στα 250-300 άτομα.

Αν θα ήταν περισσότερες οι πιθανότητες με άλλη κλήρωση: Υπάρχουν και τα καλά Τις προηγούμενες έξι φορές κληρωθήκαμε με ομάδα στα μέτρα μας και δεν περάσαμε. Τώρα, που πέσαμε με ομάδα λίγο καλύτερη, ίσως αντιμετωπιστεί διαφορετικά και αυξήσουμε τις πιθανότητες μας. Ο ΑΠΟΕΛ απόκλεισε από τη Λιόν και αποκλείστηκε από ομάδα του Καζακστάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ