aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ… σκακιέρα του Πέδρο Εμανουέλ

Η… σκακιέρα του Πέδρο Εμανουέλ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Πέδρο Εμανουέλ, θα περιμένει και τη σημερινή τελευταία προπόνηση για να καταλήξει στον σχηματισμό που θα παρατάξει την ομάδα του και πολύ περισσότερο τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν τη γραμμή κρούσης στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με την Γκρασχόπερς. 

Στο μυαλό του Πορτογάλου γυροφέρνουν δύο πλάνα, το  4-1-4-1 που χρησιμοποίησε στο πρώτο παιχνίδι και το 4-1-3-2.  Αν επιλέξει το δεύτερο σύστημα, δίπλα από τον Γκιέ Γκιέ θα αγωνιστεί ως δεύτερος επιθετικός ο Μαγκλίτσα. Οι τρεις στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπεντόγια, Πέδρο και  Ντα Σίλβα, ενώ ο Κυριάκου θα αγωνιστεί λίγο πιο μπροστά από τα στόπερ (κεντρικός μέσος).

Ο Παπουλής ακολουθεί κανονικό ρυθμό εκγύμνασης, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Υπάρχουν και οι επιλογές των Πίττα, Μπάρμπαρος. Ο πρώτος ήταν στο αρχικό σχήμα στο πρώτο παιχνίδι και ο δεύτερος πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Στην  άμυνα δεν θα προκύψουν αλλαγές. Δηλαδή οι Στυλιανού, Βασιλείου θα είναι στα άκρα και στο κέντρο της οπισθοφυλακής οι Βινίσιους, Αγγελή θα πάρουν θέση μάχης μπροστά από τον Βάλε.

Όποιοι και να είναι οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν φανέλα βασικού, θα έχουν ένα και μοναδικό στόχο. Ποιον; Να κυριαρχήσουν της αντιπάλου και να φτάσουν στην πολυπόθητη πρόκριση. Παραλλήλως και λαμβάνοντας υπόψη το σκορ του πρώτου αγώνα, θα είναι σημαντικό για τους κυανόλευκους να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Στο πρώτο παιχνίδι, λίγο η ατυχία και λίγο η ολιγωρία, στοίχησαν. Η ήττα όμως με 1-2, ιδιαιτέρως με τον τρόπο που ήλθε, έχει πεισμώσει τους κυπελλούχους που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τσεκάρουν το εισιτήριο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα λάθη που έγιναν στον πρώτο αγώνα

O Απόλλων λογικά πρέπει να έμαθε από τα λάθη του στον πρώτο αγώνα. Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτά που του στοίχισαν, αλλά και η ατυχία. Αύριο οι παίκτες επιβάλλεται να μην επαναλάβουν τα λάθη που έφεραν την ήττα στην Ελβετία και ασφαλώς, να αγωνισθούν σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές τους ώστε να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θα τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Καμιά φορά, πάντως, η τύχη είναι με τους δυνατούς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ