aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ πρώτη αντίδραση του Απόλλωνα για το Εφετείο: «Ηρεμία, η υπόθεση έχει κλείσει»

Η πρώτη αντίδραση του Απόλλωνα για το Εφετείο: «Ηρεμία, η υπόθεση έχει κλείσει»

Με ηρεμία υποδέχθηκαν στον Απόλλωνα την απόφαση του Εφετείου που δικαίωσε την ΑΕΚ για την έφεσή της και απέρριψε αυτή των γαλάζιων επιστρέφοντας τους βαθμούς στους κιτρινοπράσινους. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας σημείωσε ότι στο Κολόσσι με ψυχραιμία ενημερώθηκαν για την απόφαση του Εφετείου και περιμένουν το σκεπτικό ώστε να τοποθετηθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Για να είμαστε ειλικρινείς υποδεχτήκαμε με μεγάλη ψυχραιμία την απόφαση του Eφετείου χωρίς να μπαίνουμε στη διαδικασία τοποθετήσεων, διότι δεν  γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης και σύμφωνα με αυτό θα τοποθετηθούμε.

Ο Απόλλων είναι ομάδα με ήθος και παρά την απόφαση διατηρεί χαμηλούς τόνους . Για μια υπόθεση που δικάστηκε σε δυο περιπτώσεις με αντίθετη απόφαση ο μόνος που δεν επωφελείται είναι ο Απόλλωνας. Η υπόθεση για εμάς έχει κλείσει από την ίδια ώρα και σας το λέω ειλικρινά, υπάρχει ηρεμία και συνάμα συσπείρωση.

Με θετική ενέργεια όλοι μαζί, από τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, τον κύριο Τσόρνιγκερ τους παίκτες μέχρι και τον τελευταίο οπαδό. προετοιμαζόμαστε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ