aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η πρόταση που περιμένει ο Νίκα Κατσαράβα

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Στάση αναμονής όσον αφορά το μέλλον του Νίκα Κατσαράβα. Ο Γεωργιανός επιθετικός έχει μεν συμφωνήσει με τον Εθνικό Άχνας για να παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο στην προσφυγική ομάδα, ωστόσο βάσει της συμφωνίας που υπάρχει εάν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού τότε θα αποχωρήσει.

Ο ίδιος γνωρίζει πως ορισμένες ομάδες τον έχουν στο στόχαστρό τους και πλέον περιμένει το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί σε πρόταση. Δύο είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει πιο «ζεστά» το ενδιαφέρον τους και πρόκειται για τις Λεχ Πόζναν και Ρέιντζερς.

Ειδικά, η πρώτη έχει στείλει αρκετές φορές ανθρώπους της στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενο το διεθνή Γεωργιανό επιθετικό και δεν αποκλείεται σύντομα να αποστείλουν κι επίσημη πρόταση.

Την ίδια ώρα, ο Κατσαράβα βρίσκεται πάντα στα υπόψιν των Σκωτσέζων, όπως επίσης και μεγάλης ομάδας του νησιού μας. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προκύψουν εξελίξεις και να ξεκαθαρίσει οριστικά τι μέλλει γενέσθαι με τον υψηλόσωμο επιθετικό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κάχι Κατσαράβα για το μέλλον του Νίκα

Κι άλλος στο «κόλπο» για Κατσαράβα

«Δυνατά» για Κατσαράβα

Αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για Κατσαράβα

 

Πληροφορίες για Κατσαράβα

Eξέλιξη με Κατσαράβα

Αποκαλυπτικό: Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Κατσαράβα

Aυτοί… κρύβονται πίσω από τον Κατσαράβα και την παρέα του (pics)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ