aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ Property Gallery Developers επίσημος χορηγός διαρκείας

Η Property Gallery Developers επίσημος χορηγός διαρκείας

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα ενημερώνει για την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης γης, Property Gallery Developers, η οποία και θα αποτελέσει τον επίσημο Χορηγό Εισιτηρίων Διαρκείας του Απόλλωνα για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Αναλυτικά:

“Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης γης, Property Gallery Developers, η οποία και θα αποτελέσει τον επίσημο Χορηγό Εισιτηρίων Διαρκείας του Απόλλωνα για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Στη διάσκεψη τύπου που έγινε στο οίκημα του σωματείου μας στις 10 Ιουνίου, παρουσιάστηκε η νέα χορηγία της Property Gallery Developers που αφορά τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Χρίστου Πέτρου διευθυντή marketingτης Property Gallery Developers:

Ο κύριος λόγος που η Property Gallery Developers στηρίζει το έργο του Απόλλωνα Λεμεσού είναι ότι ο Απόλλωνας αντιπροσωπεύει επάξια την πόλη και επαρχία της Λεμεσού. Κι αυτό γιατί είναι στην επαρχία Λεμεσού που εδρεύει και αναπτύσσει η Property Gallery Developers τα έργα της, σε περιοχές όπως είναι ο Πύργος, η Παρεκκλησιά, η Ερήμη, το Πισσούρι και οι Πλάτρες.

Η εταιρεία καλύπτει επίσης με αρκετά σύγχρονα έργα όλη την τουριστική περιοχή αλλά και την ίδια την πόλη της Λεμεσού. Με αυτά τα έργα έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια 27 διεθνή βραβεία, που την καθιστούν αποδεδειγμένα την πιο πολυβραβευμένη εταιρεία ανάπτυξης γης σε Κύπρο και Ευρώπη.

Σοβαρός παράγοντας στη συνέχιση της συνεργασίας Property Galleryκαι του Απόλλωνα, αποτέλεσε το επιτυχημένο έργο της διοίκησης της ομάδας, της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των ίδιων των παικτών, που οδήγησαν τον Απόλλωνα Λεμεσού στην κατάκτηση του 8ου κυπέλου στην ιστορία του, και του εξασφάλισαν για ακόμα μια χρονιά, μια θέση στα προκριματικά, για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Η διοίκηση της Property Gallery Developersαναγνωρίζει την προσπάθεια και το έργο που επιτελείται από όλους που απαρτίζουν το οικοδόμημα του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, και με τη νέα της χορηγεία προσθέτει ένα λιθαράκι στην επίτευξη αυτού του έργου. Παράλληλα θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν θα σταματήσει τη στήριξη του σωματείου και ειδικότερα των ακαδημιών, όπως έπραξε τις προηγούμενες χρονιές.

Ο διευθυντής marketingτης Property Gallery Developers, Χρήστος Πέτρου, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να αγκαλιάσουν την προσπάθεια για προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, εφόσον όπως δήλωσε «θέλουμε τον Απόλλωνα αυτή τη χρονιά να στοχεύσει ψηλότερα και να στεφθεί πρωταθλητής». Ευχήθηκε, τέλος, καλή επιτυχία στην ομάδα μας για τη νέα χρονιά.

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ καλωσορίζει την εταιρεία Property Gallery Developers στη Μεγάλη και Περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και εύχεται μόνο επιτυχίες να επιφέρει στην ομάδα μας η μεταξύ μας συνεργασία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ