aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ προετοιμασία και ο «καυτός» μήνας

Η προετοιμασία και ο «καυτός» μήνας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πέδρο Εμανουέλ γνωρίζει πολύ καλά πως η ομάδα του θα έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, γι’ αυτό και απαιτεί πολλή δουλειά και συγκέντρωση από όλους.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ είναι στις 28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 4 Αυγούστου. Αν περάσει παρακάτω, θα έχει ενδιάμεσα τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για το Σούπερ Καπ στις 10 Αυγούστου, ενώ η πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 20 – 21 Αυγούστου 2016.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (εφόσον προκριθεί) θα δώσει τον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ (θα λάβουν μέρος 44 ομάδες) στις 18 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός θα είναι στις 25 του ίδιου μήνα. Θα ακολουθήσει αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο 27-28 Αυγούστου η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως φαίνεται και από τις ημερομηνίες, οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους ένα μήνα για να προετοιμαστούν κατάλληλα και μετά από τις 28 Ιουλίου μέχρι και το τέλος του Αυγούστου θα είναι περίοδος που θα διαφανεί πόσο καλό ξεκίνημα θα έχουν, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα.

Θα πει κάποιος πως είναι νωρίς να σκέφτονται από τώρα τις υποχρεώσεις του Αυγούστου, όμως η ουσία δεν αλλάζει και ο τεχνικός του Απόλλωνα θέλει η ομάδα του να κάνει την πιο πλήρη προετοιμασία και να μην αφήσει τίποτα στην τύχη. Ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και το ενδεχόμενο να συνοδευτεί με πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα σημαίνει πολλά, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Μετά την αυριανή «πρώτη» της ομάδας και τη γνωριμία των νέων ποδοσφαιριστών με τον κόσμο, αλλά και το φιλικό με την ΑΕΖ το Σάββατο, οι κυανόλευκοι θα βρεθούν στην Ουγγαρία (5 μέχρι 20 Ιουλίου), για να ετοιμαστούν για τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν. Εκτός από τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ο Πέδρο Εμανουέλ έχει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Περιμένει μέχρι το Σαββατοκύριακο και τους Μπεντόγια και Παραΐμπα, ενώ δεν αποκλείεται η σημερινή μέρα να φέρει μια ή και δυο ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως όταν η αποστολή των κυπελλούχων μπει στο αεροπλάνο για την Ουγγαρία, δεν θα υπάρχει καμιά εκκρεμότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ