aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΓΟΡΑΗ Πετρολίνα συγχαίρει τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Η Πετρολίνα συγχαίρει τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Η Πετρολίνα ως μεγάλος χορηγός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Λεμεσού για την κατάκτηση του Παγκυπρίου Ποδοσφαιρκού Πρωταθλήματος 2021 – 2022. 

Η Πετρολίνα αισθάνεται υπερήφανη για το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας, το οποίο έγινε πραγματικότητα μέσα από την σκληρή δουλειά διοίκησης, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών.

Η εταιρεία εύχεται ακόμα ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της πρωταθλήτριας ομάδας Κύπρου.

Εμπνευσμένη από τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού, η Πετρολίνα διαχρονικά στηρίζει μεγάλες διοργανώσεις, σωματεία και ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου και προβάλλουν τη χώρα μας διεθνώς. Ο Αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως η ομαδικότητα και η πειθαρχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ