aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ περίπτωση του ακραίου επιθετικού…

Η περίπτωση του ακραίου επιθετικού…

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας apollon365.com κάνει αναφορά για την προσπάθεια του Απόλλωνα να αποκτήσει έναν ποιοτικό αριστερό ακραίο επιθετικό.

Αναλυτικά: «Αριστερό ακραίο επιθετικό επιπέδου που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά θα επιδιώξει να αποκτήσει η ομάδα μας. Άλλωστε για να μπορέσουν να αναδειχθούν οι Μαγκλίτσα, Γκιέ Γκιέ και Πίεχ θα χρειαστεί και η συνεισφορά των ακραίων επιθετικών.

Μοναδική αξιόπιστη λύση τα τελευταία χρόνια αποτελούσε ο Παπουλής, ο οποίος κάθε χρόνο παρουσιαζόταν και καλύτερος βελτιώνοντας τα ατομικά του στατιστικά. Τη χρονιά που μας πέρασε ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και τιμωρίες ωστόσο και πάλι διακρίθηκε με τις επιδόσεις του.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διαρρεύσει οτιδήποτε σχετικά με τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί στην συγκεκριμένη θέση με τις πληροφορίες όμως να κάνουν λόγο ότι πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη περίπτωση…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ