aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Νικόλα Ματθαίου!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποθεώνει τον Νικόλα Ματθαίου!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η γκολάρα-α λα Φαν Μπάστεν του νεαρού διεθνούς ποδοσφαιριστή μας Νικόλα Ματθαίου στον αγώνα της Εθνική Κύπρου Κ-19 κόντρα στο Μαυροβούνιο (1-0), δεν έμεινε απαρατήρητη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός εξτρέμ, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε από τον Απόλλωνα στον ΠΑΟΚ (αγωνίζεται στην ομάδα Κ-20), αποθεώνεται από την ΠΑΕ του «Δικεφάλου του Βορρά» μέσω Facebook, στο πλαίσιο της αναφοράς για τις συμμετοχές των νεαρών παικτών των «μαυρόασπρων» Ακαδημιών με τα Εθνικά τους συγκροτήματα.

Αναλυτικά η αναφορά της «μαυρόασπρης» ΠΑΕ: «Διεθνείς ποδοσφαιριστές δεν έχει μόνο η Α’ Ομάδα του ΠΑΟΚ. Το #PAOKAcademy διαθέτει στις τάξεις του αρκετούς παίκτες που παίζουν για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους στο αντίστοιχο ηλικιακό επίπεδο. Οι Μάριος Σιαμπάνης και Αντώνης Σταθόπουλος ήταν βασικοί στην μεγάλη νίκη με 0-2 της Εθνικής Ελλάδας Κ-19 επί της Ουαλίας για τα προκριματικά του Elite Round του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον δεύτερο μάλιστα να βγάζει την ασίστ στο πρώτο γκολ. Νίκη και για την Εθνική Κύπρου Κ-19 κόντρα στο Μαυροβούνιο, με πρωταγωνιστή τον νεαρό άσο της #PAOKu20 Νικόλα Ματθαίου, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης. Δείτε τo εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο νεαρός άσος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ