aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ Ομόνοια έβαλε στο μάτι τον γιο του θρύλου του Απόλλωνα! (vids)

Η Ομόνοια έβαλε στο μάτι τον γιο του θρύλου του Απόλλωνα! (vids)

H μετεγγραφή επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για την Ομόνοια στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων επικεντρώνει τις προσπάθειες της ώστε να καταλήξει στον εκλεκτό το συντομότερο δυνατό.

Νεόφυτος Λάρκου, Σίμος Ταραπουλούζης και Χένινγκ Μπεργκ άρχισαν το «κοσκίνισμα» υποψήφιων στόχων και έχουν ξεχωρίσει ονόματα ποδοσφαιριστών. Ένα εξ αυτών είναι του Μάρκο Τσέποβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός είναι ένας από τους δύο υιούς του Σλάντιαν Τσέποβιτς, μίας σπουδαίας μορφής που αγωνίστηκε στον Απόλλωνα για μία τετραετία (1992-96 / 41 γκολ σε 87 συμμετοχές).

Τελευταία ομάδα του 29χρονου Σέρβου επιθετικού ήταν η Μπουριράμ Ταϊλάνδης, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε πέντε τέρματα σε εννέα παιχνίδια το τελευταίο εξάμηνο. Προηγουμένως θήτευσε για ένα εξάμηνο στην Τουρκία για λογαριασμό της Ρίζεσπορ (10 συμμετοχές, κανένα γκολ), ενώ από το Καλοκαίρι του 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 ήταν στη Βιντεότον όπου σκόραρε 33 φορές σε 77 παιχνίδια.

Τη σεζόν 2013-14 είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Πειραιώς καταγράφοντας 13 συμμετοχές και 4 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ ακολούθως θήτευσε για έξι μήνες στη Μαγιόρκα (15 συμμετοχές, 6 τέρματα).

Η Ομόνοια άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τον Μάρκο Τσέποβιτς, όμως δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός με τον οποίο υπάρχουν επαφές.

H καριέρα του Μάρκο Τσέποβιτς σε αριθμούς

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Μάρκο Τσέποβιτς


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ