aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ μεγάλη επιστροφή του προπονητή των... χρυσών επιτυχιών στον Απόλλωνα!

Η μεγάλη επιστροφή του προπονητή των… χρυσών επιτυχιών στον Απόλλωνα!

Η διοίκηση του Property Gallery Απόλλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του προπονητή, Γιάννη Γιαπάνη στην ομάδα.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια για τον Γιαπάνη, καθώς ήταν ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τις πιο χρυσές εποχές της ιστορίας του γυναικείου πετοσφαιρικού τμήματος της Λεμεσιανής ομάδας. Τέσσερα πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και τέσσερα Σούπερ Καπ. Δώδεκα τίτλοι, στα πέντε χρόνια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας, από το 2012 μέχρι το 2017.

Η συμφωνία με τον Γιάννη Γιαπάνη οριστικοποιήθηκε χθες, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του τμήματος, Παναγιώτη Γεωργάκη, όπου υπογράφτηκαν και τα σχετικά συμβόλαια, διάρκειας ενός χρόνου.

«Μέσα από αυτή την ανακοίνωση, θέλουμε να καλωσορίσουμε τον Γιάννη ξανά στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε ανάλογες και ακόμα με μεγαλύτερες επιτυχίες. Και όπως μας ανέφερε ο Γιάννης, δεν θα πούμε πολλά αυτή την στιγμή, η συνέχεια στο γήπεδο. Με στόχο να επιστρέψει ο Απόλλωνας στον δρόμο των επιτυχιών, όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία του. Καλωσόρισες Γιάννη», τονίζεται καταληκτικά.

Ο Γιαπάνης θα αντικαταστήσει τον Ντιμίτρι Λέτσιεφ τον οποίο το γυναικείο πετοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, τον ευχαρίστηκε και τον αποχαιρέτησε.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βαθιά της καρδιάς μας, τον κ. Ντιμίτρι Λέτσιεφ για την δουλειά που έκανε στην ομάδα μας, σε αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά για το τμήμα του σωματείου μας. Θα έχει πάντα την εκτίμηση και τον σεβασμό μας, διότι τίμησε και με το παραπάνω τον Απόλλωνα και μέσα από την δουλειά που έκανε (και στις δύο θητείες που ήταν στην ομάδα μας), έμεινε για πάντα στην ιστορία του τμήματος πετόσφαιρας του σωματείου μας. Δεν αποχαιρετούμε ένα επαγγελματία προπονητή, που εργάστηκε στην ομάδα μας, αλλά ένα φίλο, που έδειξε μεγάλο σεβασμό στην ιδέα του Απόλλωνα. Γι’ αυτό, μπορεί αυτή την στιγμή να χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συναντηθούμε ξανά στο μέλλον. Ο αθλητισμός κάνει κύκλους και δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Ευχόμαστε λοιπόν στον κ. Λέτσιεφ κάθε καλό, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Πάνω απ’ όλα, του ευχόμαστε να έχει πάντα την υγεία του, το πιο πολύτιμο αγαθό για τον άνθρωπο», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ