aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ κρίσιμη στιγμή του Απόλλωνα

Η κρίσιμη στιγμή του Απόλλωνα

Καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να κατακτήσει μια θέση στον τελικό.

Ο Απόλλων μετρά αντίστροφα για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου. Μετά την ήττα στο πρώτο ματς (1-2), η ομάδα της Λεμεσού καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα απέναντι στην Πάφος FC για να πάρει την πρόκριση στον τελικό, παραμένοντας σε πορεία εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η ατμόσφαιρα στο Στάδιο «Αλφαμέγα» αναμένεται να είναι εκρηκτική, με τους φιλάθλους να δημιουργούν θερμό περιβάλλον, την ίδια ώρα που οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, παρά τις αγωνιστικές δυσκολίες.

Η απουσία του Βαλμπουενά είναι πάρα πολύ σημαντική, αλλά η ομάδα είναι αποφασισμένη να καλύψει το κενό του. Οι Σπόλιαριτς και Μαλεκκίδης είναι διαθέσιμοι, η συμμετοχή του Κοστάκε παραμένει αμφίβολη, ενώ ο Κρμέντσικ είναι εκτός επιλογών λόγω τραυματισμού.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεπεράσει τις 6 χιλιάδες, με τις προσδοκίες να κορυφώνονται για πλήρη εξάντληση. Ο αγώνας της Τετάρτης είναι ευκαιρία για την ομάδα του Ματσίν να αποδείξει τη δύναμη και την αντοχή της, θέτοντας τις βάσεις για να κλείσει τη σεζόν με σημαντική επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ