aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ κίνηση για Σάλαϊ και η αντίδραση της διοίκησης Κίρζη

Η κίνηση για Σάλαϊ και η αντίδραση της διοίκησης Κίρζη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πολλά τα σενάρια στον Απόλλωνα για τον Ατίλα Σάλαϊ, αλλά μέχρι στιγμής όλα μένουν στην σφαίρα του φιλολογικού ενδιαφέροντος. Ο Απόλλωνας όμως ψάχνει στην αγορά και για αριστερό ακραίο αμυντικό για να είναι πάντα έτοιμος στην περίπτωση που υπάρξει επίσημη πρόταση αλλά και παράλληλα «αναγκαστεί» να πει το ναι. Πρώτος στόχος της διοίκησης Νίκου Κίρζη είναι να κρατήσει τον Ούγγρο μέχρι το καλοκαίρι στη Κύπρο και να βοηθήσει τους κυανόλευκους της Λεμεσού να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Αν όμως η πρόταση είναι τέτοια που δεν θα μπορεί να αρνηθεί τότε θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Εδώ τα σενάρια είναι δυο. Πρώτο σενάριο είτε θα πάει σε μετεγγραφή με παίκτη που θα είναι έτοιμος για να έρθει και να πάρει θέση βασικού. Σενάριο δεύτερο να επιστρέψει ο Γιώργος Μαλεκκίδης από τον δανεισμό του στην Καρμιώτισσα.

Το πώς θα πάει η περίπτωση αποθεραπείας του Ντιέγκο Αγκίρε θα παίξει πολύ καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφαση της διοίκησης Κίρζη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ