Η… καυτή πατάτα είναι στα χέρια του Ζοάο Πέδρο

Αρχές της επόμενης βδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Ζοάο Πέδρο στον Απόλλωνα. Η διοίκηση των «γαλάζιων» απέδειξε έμπρακτα την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφει προς το πρόσωπο του εκ των αρχηγών της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του η ομάδα της Λεμεσού πρόσφερε στον Πέδρο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με στόχο να τον διατηρήσει στο Κολόσσι.

Ο Πέδρο δεσμεύτηκε να απαντήσει αρχές της επόμενης βδομάδας και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η θητεία του στους γαλάζιους που άρχισε το 2015 θα συνεχιστεί. Πρόκειται για ένα σημαντικό κεφάλαιο που ο Σωφρόνης Αυγουστή επιθυμεί να κλείσει θετικά για τον Απόλλωνα, αφού ο Ζοάο Πέδρο αποτελεί τον πιο σταθερό και ποιοτικό ποδοσφαιριστή του ρόστερ της ομάδας την τελευταία πενταετία.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο Φώτης Παπουλής κάνει σκέψεις επιστροφής του στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους. Οι πιθανότητες παραμονής τους στην ομάδα της Λεμεσού είναι μοιρασμένες και οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές. Πάντως, σε περίπτωση που θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο δεν πρόκειται να υπάρξει δυσκολία για ανανέωση του συμβολαίου του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ