aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ δύσκολη επόμενη μέρα

Η δύσκολη επόμενη μέρα

Η ποιότητα του Απόλλωνα, δεν συνάδει με τα μεσοαμυντικά λάθη που παρουσίασε προχθές. Στο τέλος φάνηκε άτυχος, όμως η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν προβληματική και πιθανό να αναθεωρήσει κάποιες από τις σκέψεις του ο Πέδρο Εμανουέλ.

Κάποιος ακόμη θα ισχυριστεί πως, αν ο Παπουλής έβρισκε δίκτυα στην τελευταία φάση, ο Απόλλων θα περνούσε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ουσία δεν αλλάζει και όταν στα επίσημα αλλά και στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν, η ομάδα δέχθηκε εύκολα γκολ, είναι κάτι που «φωνάζει» πως η ομάδα θέλει δουλειά στην άμυνα αλλά και γενικότερα στην ανασταλτική της λειτουργία. Η ομάδα της Λεμεσού δέχθηκε πολλές φάσεις και πιάστηκε πολλές φορές στον ύπνο.

Στον Απόλλωνα, μη έχοντας και άλλη επιλογή, θέλουν να γυρίσουν άμεσα σελίδα, να κοιτάξουν μπροστά και να μην τους πάρει από κάτω ο αποκλεισμός. Ο στόχος, πλέον, είναι το πρωτάθλημα, κάτι που λέχθηκε από επίσημα χείλη πολλές φορές. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί βελτίωση και συνεχής προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ