aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΗ δημοσιογραφική διάσκεψη του Απόλλωνα και οι στόχοι ενόψει της νέας σεζόν

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Απόλλωνα και οι στόχοι ενόψει της νέας σεζόν

Δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του πρώτου αγώνα απέναντι στην ΕΝΠ παρέθεσε ο καλαθοσφαιρικός Απόλλωνας. Στο πάνελ βρέθηκαν ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Μιχαήλ, ο προπονητής Αντώνης Κωνσταντινίδης και ο αρχηγός, Στέφανος Ηλιάδης, οι οποίοι συμφώνησαν και έθεσαν τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Δημήτρης Μιχαήλ: «Μάθαμε από τα λάθη της περσινής σεζόν. Θέλουμε φέτος να είναι πιο ανταγωνιστική η ομάδα μας και αυτό μπορεί να γίνει βάσει των κινήσεων που έγιναν και με την παρουσία του Αντώνη Κωνσταντινίδη».

Ο προπονητής Αντώνης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Είναι τιμή να εργαστώ στον Απόλλωνα. Ξέρω το μέγεθος και την ιστορία του συλλόγου, αντιμετώπισα τον Απόλλωνα σαν αντίπαλος και ξέρω τι σημαίνει να παίζεις απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί. Καλώ τον κόσμο να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται, είμαστε σίγουροι ότι με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα θα αναγκάσουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθεί και να στηρίζει».

Ο αρχηγός Στέφανος Ηλιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα μπήκε σε στέρεες βάσεις, έχει δέκα έτοιμους καλαθοσφαιριστές που μπορούν να υλοποιήσουν τα θέλω του νέου προπονητή. Ο Απόλλωνας θα είναι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ