aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ δίκαιη νίκη και το δεύτερο πέναλτι (video)

Η δίκαιη νίκη και το δεύτερο πέναλτι (video)

Ο Πέδρο Εμάνουελ χαρακτήρισε τη νίκη του Απόλλωνα δίκαιη μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του γνώρισε εξ αρχής ότι δεν θα έχει εύκολο έργο.

Αναλυτικά:  «Ένα δύσκολο ντέρμπι σε μια δύσκολη στιγμή για μας. Το ξέραμε και ήρθαμε για να κάνουμε κάθε τι δυνατό για να κερδίσουμε και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Καλό αποτέλεσμα, είναι μόνο η νίκη. Σχεδόν τέλειο πρώτο μέρος. Ξέραμε πως δε θα ήταν εύκολο απέναντι στην Ομόνοια με καλούς παίκτες, αλλά το καταφέραμε.

Είχαμε το δεύτερο ημίχρονο γκολ, φάσεις και η στιγμή του δοκαριού της Ομόνοιας που μας βοήθησε να παραμείνουμε ήρεμοι για το δεύτερο μέρος. Δεν ήταν καλή η κατάσταση τις τελευταίες μέρες. Στο δεύτερο μέρος θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι κρατώντας τη μπάλα αλλά είχαμε και αντίπαλο που πάλεψε για να επιστρέψει στο ματς.

Μετά το 2-1 πάντα είναι δύσκολο αλλά μείναμε ήρεμοι και ψάξαμε και το τρίτο γκολ. Διαφωνώ με κάποια πράγματα που θα γράψετε. Κερδίσαμε, άρα ήμασταν καλοί, χάνουμε δεν είμαστε. Δεν είναι έτσι. Για μένα το ποδόσφαιρο απλό. Με την ΑΕΛ, ίσως, να ήμασταν καλύτεροι αλλά σήμερα ήμασταν πραγματιστές και σκοράραμε.

Αν είναι κάτι να αλλάξουμε, είναι τον τρόπο που βλέπουμε το ποδόσφαιρο. Δεν είπα πως έκρινε τον αγώνα με την ΑΕΛ το πέναλτι, αλλά ήταν η σημαντική στιγμή. Σήμερα είχαμε κι ένα δεύτερο πέναλτι, αλλά δεν το πήραμε. Αλλά όπως κρίνεται παίκτες και προπονητές, πρέπει να κρίνουμε και τους διαιτητές.

Όταν πρέπει να μιλώ για αυτό, θα μιλώ και θα λέω αυτό που πρέπει. Δε θέλω να στοχοποιήσω τους διαιτητές, είναι κι αυτοί μέρος του παιχνιδιού με τα λάθη τους. Θέλω και ένα μήνυμα στους φιλάθλους να στείλω. Σήμερα τους είπαμε πως εμείς πιστεύουμε και θέλουμε να πιστεύουν κι αυτοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ