aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ διαιτησία, το πρόσωπο και η καθοριστική φάση

Η διαιτησία, το πρόσωπο και η καθοριστική φάση

Πολύ καλή η διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στο ντέρμπι Ομόνοιας-Απόλλωνα. Άνετος, έβγαλε απαρατήρητος το ντέρμπι. Σωστά καταλόγισε το πέναλτι, αφού ο Ρομπέρζ τράβηξε τον Ντέρμπισαϊρ. Σφύριζε όποτε επιβαλλόταν και συνέβαλε ώστε να έχει καλό ρυθμό το ματς. Ένα λάθος είχε ο Δημητριάδης στο πρώτο ημίχρονο (7’), αφού λανθασμένα υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Βασιλείου.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΦΑΚΟΥΝΤΟ ΠΕΡΕΪΡΑ

Ο Αργεντινός άσος πήρε την ομάδα του από το χέρι και με τα δύο του γκολ την οδήγησε στη επιτυχία. Έφθασε τα πέντε γκολ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι χρίστηκε σκόρερ και στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Μεσοεπιθετικός που έχει το εύκολο γκολ και έχει ανεβάσει την ποιότητα των κυανολεύκων. Δεν ήταν στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, όμως οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην προθέρμανση ο Σαρδινέρο τον έφεραν ως βασικό και αποδείχθηκε «χρυσή» επιλογή.

Η ΦΑΣΗ

Η Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο γυρόφερνε, έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, παρόλο που αδυνατούσε να φτιάξει τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 61’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντέρμπισαϊρ από τον Ρομπέρζ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άγγλος, όμως αστόχησε, έστειλε την μπάλα ψηλά ενώ φάνηκε να γλιστρά. Αν ευστοχούσε η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική και ίσως το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ