aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ διαιτησία στο Τσίρειο, το πρόσωπο και η καθοριστική φάση

Η διαιτησία στο Τσίρειο, το πρόσωπο και η καθοριστική φάση

Ο Κέβιν Μπρου αρίστευσε στο ντέρμπι του Τσιρείου μεταξύ Απόλλωνα  – Ομόνοιας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς ανέλαβε ρόλο ηγέτη και κατάφερε να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Και όχι μόνο, καθώς με δικό του γκολ, ο Απόλλων έφερε το ματς στα ίσα, αλλά πάλεψε, έδωσε πολλές μάχες και κέρδισε τις περισσότερες. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών, ο Μαυριτανός έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του.

Η καθοριστική φάση

Στο 72’ ο Σελάγια αξιοποίησε τη συρτή σέντρα από τα δεξιά του Πέδρο, πρόλαβε τον Μεχίας και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ήταν μια γρήγορη και υποδειγματική αντεπίθεση, σε μια πολύ σημαντική χρονική στιγμή του αγώνα. Το δεύτερο γκολ χάρισε και τη νίκη στον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: «Μπηχτές» Ομόνοιας: «Διαμόρφωσαν αποτέλεσμα, ειδικά με τον κ. Σωτηρίου…»

Το σφύριγμα

Το μεγαλύτερο λάθος της διαιτησίας στο Τσίρειο ήταν η επίτευξη του νικητήριου τέρματος για τους γηπεδούχους, αφού ο Ζόαο Πέδρο ήταν οφσάιντ όταν πήρε την μπάλα και σέντραρε. Ο Λούκας Σωτηρίου δυσκολεύθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση κι είχε λανθασμένες υποδείξεις. Σωστές οι κίτρινες που έδειξε, αλλά θα μπορούσε να έδειχνε κι άλλες. Ήταν δυνατό παιχνίδι με προσωπικές μονομαχίες και είχε δύσκολη αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Οφσάιντ το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ