aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το κίνητρο στην πρεμιέρα είναι τεράστιο, πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε στον Απόλλωνα που έχει υψηλές βλέψεις στη φετινή σεζόν. Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα, σ’ ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές παγίδες.

Οι γηπεδούχοι τα τελευταία χρόνια έκαναν πολλές φορές τη ζημιά στον Απόλλωνα, οπότε η ομάδα της Λεμεσού καλείται να μπει στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας τον ρυθμό που θέλει για να καρπωθεί τους τρεις πρώτους βαθμούς.

Οι κυπελλούχοι, χωρίς άλλες αγωνιστικές έγνοιες, θα τα δώσουν όλα και με τη βοήθεια των οπαδών τους, αισιοδοξούν πως εύκολα ή δύσκολα θα βρουν τον δρόμο προς την επιτυχία. Καλούνται να έχουν καλή ανασταλτική συμπεριφορά, να μην δεχθούν γκολ και από εκεί και πέρα το ζητούμενο είναι να σκοράρουν και να ελέγξουν τη ροή του 90λεπτου.

Ο Εμανουέλ, στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τους Αγγελή και Μακρίδη, έχει και την απουσία του Μαγκλίτσα, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Οι λύσεις όμως υπάρχουν και όπως απέδειξαν οι κυπελλούχοι με το έμψυχο δυναμικό που διαθέτουν, μπορούν να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν.

Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, Βινίσιους-Ρομπέρζ, μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για να μην δεχθεί γκολ, ενώ επιθετικά οι Γκιέ Γκιέ και Πίεχ μπορούν να πετύχουν τα γκολ που θα χαρίσουν στον Απόλλωνα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Το ερωτηματικό που υπάρχει είναι κατά πόσο στη μεσαία γραμμή θα χρησιμοποιηθεί δίπλα από τους Σατσέτι και Ντα Σίλβα, ένας εκ των Κυριάκου, Μπεντόγια.

Ο νεαρός Κύπριος διεθνής διαθέτει περισσότερα αμυντικογενή στοιχεία, ενώ ο Μπεντόγια μπορεί να συνεισφέρει πιο πολύ επιθετικά. Υπάρχει φυσικά και το άλλο ενδεχόμενο, ο Πέδρο Εμανουέλ να ξεκινήσει με δύο επιθετικούς. Οι κυανόλευκοι, αυτό που χρειάζονται πιο πολύ είναι καλή κυκλοφορία της μπάλας, καλό ρυθμό και υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ