aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ αποθέωση του «γίγαντα» και οι «νέοι»

Η αποθέωση του «γίγαντα» και οι «νέοι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι πρώτοι σκόρερ Φώτης Παπουλής και Λούκας Στογιάνοβιτς γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους του Απόλλωνα, ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο Μπρούνο Βάλε παρέλαβε το έπαθλο ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στη σεζόν που πέρασε.

Ο κόσμος όρθιος αποθέωσε τον Πορτογάλο «γίγαντα» στην προχθεσινή παρουσία του ρόστερ. Ήλθε άγνωστος, αλλά με τις εμφανίσεις του στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στους κυανόλευκους, έχει αποδείξει πως όταν έλθει η ώρα της αποχώρησής του (η οποία πάντως αργεί), θα κρατήσει μια μεγάλη θέση στην καρδιά όλων των φίλων του Απόλλωνα.

Στην περίοδο που πέρασε, ο Απόλλων είχε και τις δύσκολες στιγμές του, όμως ο Βάλε ήταν πάντα στις επάλξεις, άγρυπνος φρουρός. Ο σπουδαίος αυτός τερματοφύλακας και σεμνός σε όλα του θα υπερασπίζεται την εστία των κυπελλούχων για πέμπτη σερί σεζόν και πάνω του στηρίζουν πολλά. Ο Πέδρο Εμανουέλ ετοιμάζει μια γρανιτένια άμυνα και ο Βάλε θα είναι το άλφα και το ωμέγα της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, οι νέοι που ήλθαν στην ομάδα, ειδικότερα αυτοί για τους οποίους έγινε η υπέρβαση, όπως ο Ισπανός Μιγκέλ Μπεντόγια και ο Πολωνός Αρκάντιους Πίεχ, ήταν εντυπωσιασμένοι από την υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν το πού έχει τοποθετηθεί ο πήχης των προσδοκιών (υπάρχουν απαιτήσεις και μετά την προψεσινή παρουσίαση). Και οι δύο, που βρίσκονται περίπου στην ίδια ηλικία, κουβαλούν πολλές παραστάσεις στις ομάδες που αγωνίστηκαν και ξέρουν καλά τον δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ