aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΗ αυτοκρατορία του Απόλλωνα θα συνεχιστεί…

Η αυτοκρατορία του Απόλλωνα θα συνεχιστεί…

Άρθρο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της πετοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα:

“Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η πετοσφαιρική μας ομάδα απαρτίζεται από πολλές παίχτριες που προέρχονται από τις περίφημες ακαδημίες του τμήματος οι οποίες με τους κατάλληλα καταρτισμένους προπονητές και υπεύθυνους των ακαδημιών μας, το πετοσφαιρικό οικοδόμημα του Θρύλου ανέδειξε πολύ μεγάλα ταλέντα τα οποία κοσμούν αυτή τη στιγμή την ομάδα των γυναικών ενώ άλλα ακατέργαστα “διαμάντια” δουλεύονται και δημιουργούνται εντός των αναπτυξιακών τμημάτων για να μετατραπούν ως οι αυριανές μεγάλες παίχτριες του Απόλλωνα οι οποίες θα συνεχίσουν το έργο αυτών που ξεκίνησαν και φέρνουν τα τρόπαια στην ομάδα.

Από την ηλικία των 6 ετών οι γονείς μπορούν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να ασχοληθούν με το άθλημα της πετόσφαιρας και να διδαχτεί σε αυτά όχι μόνο η τεχνική του αθλήματος αλλά και τα ιδεώδη του αθλητισμού, η ευγενής άμυλλα και η ομαδικόττητα.

Αναμφίβολα οι παίχτριες που αγωνίζονται στην ομάδα των γυναικών είναι ινδάλματα για τις μικρές πετοσφαιρίστριες που θέλουν κάποτε να γίνουν σαν αυτές και να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο της ομάδας τρόπαια, διακρίσεις και μοναδικές στιγμές που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Το νέο συμβούλιο παίρνοντας τη σκυτάλη από τον επιτυχημένο πρώην ηγέτη της ομάδας κ. Ηλία Σπύρου ήξερε ότι αναλάμβανε μια μεγάλη ευθύνη, να “Κρατήσει το Θρύλο στη Θέση του”, δηλαδή στην κορυφή και φρόντισε να θωρακίσει όλα τα τμήματα της ομάδας για να γίνεται η κατάλληλη “τροφοδοσία” από τις ακαδημίες στα αναπτυξιακά τμήματα και στη συνέχεια να γεμίζουν το.. “οπλοστάσιο” της ομάδας των γυναικών.

Οι σχέσεις μεταξύ παιχτριών όλων των τμημάτων είναι σαν μια οικογένεια, υπηρετούν όλες μια ομάδα, τον Απόλλωνα μας, και με τους ανάλογους χειρισμούς της διοίκησης, η αιχμή του δώρατος που είναι βεβαίως η περίφημη ομάδα των “Αμαζόνων” είναι πανίσχυρη και φέτος όπου θα πρωταγωνιστήσουν με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

Έχοντας αυτή την περιουσία που λέγονται Ακαδημίες Πετόσφαιρας αλλά και τις “Μικρές Αμαζόνες”στις ομάδες των Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεάνιδων ως το “φυτώριο¨της ομάδας, η Αυτοκρατορία του Απόλλωνα στη γυναικεία πετόσφαιρα θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη και θα χαρίσει πολλούς τίτλους στον κόσμο του σωματείου. Ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Ηροδότου και όλο το Δ.Σ του APOLLON V.C αισθάνονται την μεγάλη ευθύνη που έχουν να συνεχίσουν αυτή την αυτοκρατορία και να την κάνουν ακόμη μεγαλύτερη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ