aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Γνωρίζοντας πόσο λαβωμένη είναι η Ομόνοια…»

«Γνωρίζοντας πόσο λαβωμένη είναι η Ομόνοια…»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλων, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την ευρωπαϊκή πορεία του Απόλλων: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ όμορφο ευρωπαϊκό ταξίδι το οποίο τέλειωσε χθες βράδυ στο ΓΣΠ, το οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Κάναμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία σε ένα δύσκολο όμιλο. Μετά από απουσία δύο χρόνων δώσαμε ξανά το παρών μας στην Ευρώπη. Δείξαμε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία μας στους ομίλους. Αυτό που κερδίσαμε είναι οι εμπειρίες σε τέτοια παιχνίδια, για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας. Βλέπεις πως λειτουργούν μεγάλα κλαμπ».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πράσινοι: «Αυτό κάνει πιο δύσκολο το ντέρμπι της Δευτέρας. Αυτή την φορά τα δεδομένα είναι πιο δύσκολα για εμάς, γνωρίζοντας πόσο λαβωμένη είναι η Ομόνοια και πόσο πληγωμένος είναι ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών της. Το μυαλό μας ψες ήταν στραμμένο στο παιχνίδι με την Ομόνοια, χωρίς να υποτιμούμε το ματς με την Έβερτον».

Για τους απόντες: «Οι Μάγκλιτσα και Μακρίδης θα είναι εκτός, θα δούμε για τον Αγγελή κατά πόσο θα ανταποκριθεί τις επόμενες μέρες».

Για τον κόσμο που θα δώσει το παρών του την ερχόμενη Δευτέρα: «Θεωρώ ότι θα είναι μειωμένη η προσέλευση και από τις δύο ομάδες, λόγω της ημέρας. Αυτά τα παιχνίδια δεν τα κερδίζει ο κόσμος, αλλά η θέληση των παιχτών για να πάρουν τους τρεις βαθμούς».

Για τον Κίσσα: «Ήταν εξαιρετικός και μπράβο του και αυτό οφείλεται στην σκληρή δουλειά που κάνει καθημερινά».

Για την χθεσινή προσέλευση του κόσμου: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου, νομίζω ήταν καλός αριθμός από την στιγμή που ήταν παιχνίδι τυπικής διαδικασίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ