aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓκεριέ για Λοΐζου: «Κόουτς, μήπως είναι ο Μέσι;»

Γκεριέ για Λοΐζου: «Κόουτς, μήπως είναι ο Μέσι;»

Μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα παραχώρησε ο Ντόναλτ Γκεριέ. Ο αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός των γαλάζιων, ανάμεσα σε άλλα, χαρακτήρισε ως δυσκολότερο αντίπαλο που είχε ποτέ τον Αζάρ, ενώ αποκάλυψε τι είχε πει στον Γιάννη Πετράκη πριν το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο Ελλαδίτης προπονητής προειδοποίησε τον Γκεριέ να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο μαρκάρισμα του Λοΐζου Λοΐζου και ο ίδιος του απάντησε με μια ατάκα που είχε παλαιότερα και στον προπονητή της Καραμπάχ, όταν του είχε πει κάτι παρόμοιο για τον Ραφίνια σε παιχνίδι με την Σπόρτινγκ. «Κόουτς, είναι ο Μέσι;» με τον Πετράκη να του απαντά: «Όχι, αλλά είναι καλός».

Ο Γκεριέ, όπως εξομολογείται, καθησύχασε τον προπονητή του Απόλλωνα λέγοντάς του ότι όλα θα πάνε καλά και υπογραμμίζει ότι στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρήκε νικητή τον Απόλλωνα με 1-0 ο νεαρός άσος της Ομόνοιας δεν έκανε κάτι στο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ