aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓκακπέ, Πέδρο και Αγκίρε, σφύριξαν... την αντεπίθεση του Απόλλωνα! (vid & pics)

Γκακπέ, Πέδρο και Αγκίρε, σφύριξαν… την αντεπίθεση του Απόλλωνα! (vid & pics)

Με τους Γκακπέ, Πέδρο και Αγκίρε να δημιουργούν και να σκοράρουν, ο Απόλλωνας, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνισή του, επέστρεψε στις επιτυχίες «καθαρίζοντας» την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 3-0 στο «Τάσος Μάρκου» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι κυανόλευκοι επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους, προηγήθηκαν γρήγορα, φρόντισαν έγκαιρα να ισχυροποιήσουν το προβάδισμά τους και έβαλαν και ένα κερασάκι στην τούρτα της επιτυχία τους. Μία επιτυχία η οποία τους ανεβάζει στους δέκα βαθμούς και στην 7η θέση, αλλά κυρίως φέρνει ηρεμία και τονώνει το ηθικό των παικτών ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη, οι βυσσινί παρέμειναν στην προτελευταία θέση (11η) με 4 βαθμούς και αναμφίβολα, δεν αισθάνονται καλά. Καθόλου καλά… Θα χρειαστεί όχι μόνο να ανεβάσουν στροφές ενόψει της συνέχειας, αλλά και να αρχίσουν άμεσα να μαζεύουν πόντους, αλλά και να μάθουν να κερδίζουν και αγώνες στους οποίους ίσως πέσουν ξανά θύματα των λαθών της διαιτησίας, όπως έγινε σε προηγούμενα ματς πριν από τον Απόλλωνα.

Στο πρώτο μέρος, ο Απόλλων σχετικά γρήγορα φρόντισε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με προβολή του Γκακπέ έπειτα από γύρισμα του Αγκίρε στο 11′, ενώ μέχρι να ολοκλρηρωθεί το πρώτο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι και κινδύνεψαν, αλλά και έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Ό,τι δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος, ήρθε στην επανάληψη για τους Λεμεσιανούς και συγκεκριμένα στο 64′ όταν ο Πέδρο με ωραίο πλασέ μετά από γύρισμα του Γκακπέ, διαμόρφωσε το 2-0 βάζοντας καλύτερα τον Απόλλωνα σε θέση οδηγού, ενώ το τελικό 3-0, διαμορφώθηκε από ωραίο εν κινήσει βολέ του Αγκίρε, μετά από γλυκιά κοντινή σέντρα του Πέδρο στο 79′.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

ΕΝΠ (Γκουστάβο Σιβιέρο): Πέτρου, Αμπαρτζουμιάν (70′ Στσεπάνιακ), A. Κυριάκου, Μιτρέφσκι, Βαλλιάνος, Θεοδώρου (70′ Ρούσιας), Μαϊσουράντζε, Κοσμά, Ουντόζι, Ριέρα, Αγιρί (60′ Βαρέλα).

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Σάλαϊ, Γιούστε, Αγκίρε, Ενσούε, Χ. Κυριάκου, Μάρκοβιτς, Παπουλής (77′ Γιαννιώτας), Περέιρα (66′ Πίττας), Γκακπέ (83′ Σαρδινέρο).

Σκόρερ: 11′ Γκακπέ, 64′ Πέδρο, 79′ Αγκίρε.

Γήπεδο: «Τάσος Μάρκου».

Κίτρινες: 39′ Μιτρέφσκι, 55′ Ουντόζι / 33′ Αγκίρε, 62′ Γκακπέ.

Aποβολές: -/-.

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή.

Α’ βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ