aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓιοβάνοβιτς: «Έριξε χρήμα για τον τίτλο η διοίκηση – Έφερε πειθαρχία ο Τσόρνιγκερ»

Γιοβάνοβιτς: «Έριξε χρήμα για τον τίτλο η διοίκηση – Έφερε πειθαρχία ο Τσόρνιγκερ»

Από τα σύννεφα μάλλον θα έπεσε ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, όπως και ο συμπαίκτης του στον Απόλλωνα Σάσα Μάρκοβιτς) παρακολουθώντας την αναμέτρηση της Παρτίζαν με την Ανόρθωση. Τόσο ο τερματοφύλακας όσο και ο μέσος των γαλάζιων της Λεμεσού είχαν προβλέψει σε δηλώσεις τους στην πατρίδα τους πως η σερβική ομάδα θα είχε άνετο βράδυ στον αγώνα με την «Κυρία» και θα έπαιρνε με σχετική ευκολία την πρόκριση.

«Δεν αφήνω ούτε μια πιθανότητα στους Κύπριους. Δεν βλέπω πώς μπορεί να μείνει η Παρτίζαν χωρίς συμμετοχή στην Ευρώπη την Άνοιξη», δήλωσε ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς στην ιστοσελίδα sportklub.rs παραμονές της αναμέτρησης στο «Παρτιζάνα».

Η εικόνα της αναμέτρησης σαφώς και διαψεύδει τον τερματοφύλακα της λεμεσιανής ομάδας, καθώς η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έφτασε μια «ανάσα» από την πρόκριση και θα μπορούσε κάλλιστα να πανηγυρίσει ιστορικό «διπλό» στο Βελιγράδι.

Όσον αφορά την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει ο Απόλλων ο Σέρβος πορτιέρε εξήγησε στους συμπατριώτες του πως ο στόχος του πρωταθλητισμού είναι εδώ και χρόνια προτεραιότητα για το σύλλογο της Λεμεσού.

«Μετά από 16 χρόνια, ο τίτλος τέθηκε ως προτεραιότητα του συλλόγου. Όταν δεν τα καταφέραμε πέρυσι, η διοίκηση κινητοποίησε δυνάμεις αυτό το καλοκαίρι, έδωσε χρήματα για ενίσχυση και προϋποθέσεις για την υλοποίηση του στόχου. Ο Γερμανός προπονητής Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έφερε πειθαρχεία στα αποδυτήρια και ανέβασε όλη την ομάδα στον μέγιστο βαθμό. Υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά κατάφερε να μας ανεβάσει και να κάνει όλους τους παίκτες βασικούς και παγκίτες σημαντικούς. Επομένως, η πρώτη θέση δεν είναι έκπληξη, αλλά στόχος! Θέλουμε να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς.

Όσο για τη μάχη του τίτλου, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έχρισε ΑΕΚ και Ομόνοια ανταγωνιστές της ομάδας του: «Η ΑΕΚ και η Ομόνοια είναι οι πιο σοβαροί ανταγωνιστές μας για την πρώτη θέση. Και ο συμπολίτης μας, ο Άρης έχει εκπλήξει τους πάντες. Η ΑΕΛ έμεινε χωρίς τον σπουδαίο προπονητή της, τον Ντούσαν Κέρκεζ ο οποίος παραιτήθηκε μετά από ένα κακό ξεκίνημα, αν και έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει μεγάλη προοπτική», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ