aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓιοβάνοβιτς διετίας στον Απόλλωνα

Γιοβάνοβιτς διετίας στον Απόλλωνα

Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα πρέπει να θωρείται ο  Βουκάσιν Γιοβάνοβιτς. Ο 25χρονος Σέρβος διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι ο εκλεκτός του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για τα μετόπισθεν της «Κυρίας».

Μετά από θητεία τεσσάρων χρόνων στην Μπορντό (με εξαίρεση τον εξάμηνο δανεισμό στην Εϊμπάρ από τον Ιανουάριο του 2018 έως το Καλοκαίρι του ίδιου έτους) ο Γιοβάνοβιτς έρχεται στην Κύπρο για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής του Απόλλωνα.

Ο ύψους 1.88μ. δεξιοπόδαρος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και η ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας. Στη λήξασα σεζόν έπαιξε εννέα αγώνες στην Λιγκ 1, εκ των οποίων πέντε ως βασικός. Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως παρά το νεαρό της ηλικίας του δαπανήθηκαν για πάρτι του €5.000.000! Τον Φεβρουάριο του 2016 η Ζενίτ πλήρωσε €2.000.000 στον Ερυθρό Αστέρα και το Καλοκαίρι του 2017 τον πώλησε στην Μπορντό για €3.000.000.

Στη φωτογραφία το νέο απόκτημα του Απόλλωνα σε μονομαχία με τον Νεϊμάρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ