aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιαννιώτας: «Είναι πρόβλημα, αλλά παίζαμε στην έδρα της ΑΕΚ»

Γιαννιώτας: «Είναι πρόβλημα, αλλά παίζαμε στην έδρα της ΑΕΚ»

Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο 0-0 μεταξύ της ΑΕΚ και του Απόλλωνα ο Γιάννης Γιαννιώτας. Μιλώντας στην Primetel ο Ελλαδίτης εξτρέμ των «γαλάζιων» επεσήμανε πως ανησυχητικό θα ήταν εάν δεν δημιουργούσε ευκαιρίες η ομάδα του, ενώ έδωσε σύνθημα νίκης στο νέο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήρθαμε σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Eίναι πρόβλημα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά παίζαμε στην έδρα της ΑΕΚ. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Σας ανησυχεί που κάνετε ευκαιρίες και δεν βάζετε γκολ: «Θα μας ανησυχούσε αν δεν κάναμε ευκαιρίες. Σίγουρα αποτελεί πρόβλημα που δεν μπαίνει το γκολ, αλλά κάποτε θα έρθει».

Τώρα ακολουθεί νέο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Τώρα πάμε να παίξουμε άλλο ένα εκτός έδρα ντέρμπι, μια ομάδα πολύ δουλεμένη από τον Κετσπάγια, αλλά ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ