aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓιανέφσκι: «Δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το πιστέψαμε»

Γιανέφσκι: «Δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το πιστέψαμε»

Χαρούμενος για τη νίκη (1-0) της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΕΝΠ, Γιανέφσκι, μετά το τρίποντο επί του Απόλλωνα, ο οποίος ανέφερε πως είχε πίεση η ομάδα του Παραλιμνίου και χρειαζόταν τους βαθμούς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που κυριάρχησε. Πριν έρθουμε εδώ ξέραμε πως χωρίς οργάνωση, χωρίς υπομονή δεν θα είχαμε πιθανότητες. Επιλέξαμε αυτό το δρόμο και αυτό κάναμε. Μας πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως πιστεύαμε σε εμάς και πως θα έχουμε αντεπιθέσεις για το γκολ. Ακόμη και στο πρώτο μέρος είχαμε ευκαιρίες. Συνεχίσαμε και στο δεύτερο, μας πίεσαν προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι και τελικά ήρθε το γκολ για εμάς σε μια αντεπίθεση. Υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις που αμυνθήκαμε καλά. Κυνηγήσαμε τη τύχη μας, το πιστέψαμε. Δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα, είχαμε πίεση, θέλαμε τους βαθμούς και τους πήραμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ