aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓια να πάει φορτσάτος στο ντέρμπι

Για να πάει φορτσάτος στο ντέρμπι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ούτε για αστείο δεν θέλουν να ακούν στον Απόλλωνα, πως θα έχουν απώλειες στο μεθαυριανό ματς με την Αλκή στο «Αμμόχωστος». Έχουν βιώσει απώλειες στην περασμένη αγωνιστική περίοδο που τους κόστισαν και δεν θέλουν και να αφήνουν βαθμούς να χάνονται σε παιχνίδια που είναι στα μέτρα τους.

Οι κυανόλευκοι έχασαν δύο βαθμούς στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό (1-1) και ξέρουν από πρώτο χέρι, πως δεν υπάρχουν περιθώρια υποτίμησης στο παιχνίδι που ακολουθεί. Είναι απαραίτητο μάλιστα να μη χαθούν βαθμοί μέχρι το τέλος του 2017, ώστε να διατηρηθεί ή να μειωθεί η διαφορά από τους πρωτοπόρους. Μετά την Αλκή, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα αντιμετωπίσει στο Τσίρειο τον Εθνικό και την Πάφο.

Μπορεί να κάνει το 3Χ3 και να πάει στο ΓΣΠ με την ψυχολογία στα ύψη για να αναμετρηθούν με την Ομόνοια. Από εκεί και πέρα, πλην του τιμωρημένου Ζελάγια, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Ξέχωρα από την ετοιμότητα του Παπουλή και του Αγγελή, είναι έτοιμος και ο Μακρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ