aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΓια να μη γίνει η μπόρα καταιγίδα

Για να μη γίνει η μπόρα καταιγίδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κοντός ψαλμός, αλληλούια! Το ντέρμπι με την Ομόνοια θα είναι σαν τελικός για τον Απόλλωνα. Πώς αλλιώς δηλαδή να το δει κάποιος αυτό το παιχνίδι, όταν οι κυανόλευκοι έχουν ήδη χάσει δύο ντέρμπι στη σειρά και τα μουρμουρητά έχουν πυκνώσει. Η ομάδα της Λεμεσού άρχισε το πρωτάθλημα με ψηλές βλέψεις και σαν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, αλλά αν έλθουν και άλλες απώλειες, το τρένο θα χαθεί στον ορίζοντα.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ούτε πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να βελτιωθούμε. Ο Απόλλωνας που βλέπουμε τα τελευταία δύο παιχνίδια, δεν είναι αυτός που θέλουμε όλοι. Πρέπει να βρούμε άμεσα το πάθος, τη διάθεση και τη δίψα για διάκριση», ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου. Είχε που είχε μεγάλη σημασία ο αγώνας με την Ομόνοια, τώρα η πίεση για νίκη είναι εντονότερη, γιατί σε περίπτωση τρίτης ήττας, όλα είναι πιθανά, ακόμη και να «καεί» πάνω στην ηλεκτρική καρέκλα που ήδη κάθεται ο Πέδρο Εμανουέλ.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης στηρίζει τον προπονητή του, κάτι που είχε κάνει και πέρσι, όταν και πάλι ο Πορτογάλος τελούσε υπό αμφισβήτηση. Με τα σημερινά δεδομένα όμως, αν προκύψει και νέα αποτυχία, κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα είναι και την επόμενη μέρα στον πάγκο του Απόλλωνα. Η φιλοσοφία του διοικητικού ηγέτη, είναι πως δεν είναι προς όφελος της ομάδας η αλλαγή προπονητή, όμως αν και πάλι κάτι δεν πάει καλά, όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της θεωρίας, γιατί στην πραγματικότητα όλα εξαρτώνται από το «έργο» που θα παρουσιάσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία την Κυριακή.

Το ματς με την Ομόνοια μπορεί όμως να αποδειχθεί και εφαλτήριο για τους κυπελλούχους. Αν κερδίσουν θα δώσουν τέλος στις απώλειες και θα δικαιούνται να ελπίζουν σε αντεπίθεση στη συνέχεια, όπου με το πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους, θα έχουν με το μέρος τους όλες τις πιθανότητες να σμικρύνουν τη διαφορά από τους πρώτους στη βαθμολογία. Τα μηνύματα από τη διοίκηση έχουν σταλεί και μένει μόνο να διαπιστωθεί αν οι ποδοσφαιριστές τα έχουν λάβει υπόψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ